VVS firma Kastrup

VVS firma Kastrup 2018-05-04T08:29:22+00:00

Når du leder efter et VVS firma i Kastrup, kan du med fordel vende blikket mod Rasmussen & Sønner. Vi udfører alle slags VVS opgaver, og vi kører i hele Storkøbenhavn!

Rasmussen & Sønner har tilbudt professionel VVS- og kloakarbejde til københavnerne helt tilbage fra 1899. Vi har således over 100 års erfaring med byens VVS forhold samt de typiske udfordringer og problemer. Vi arbejder hurtigt og effektivt og sætter altid vores kunders ønsker i centrum.

din lokale vvs'er i Kastrup

VVS Firma Kastrup med Bred Erfaring

Vores arbejde omfatter alle områder inden for VVS- og blikenslagerfaget. Ud over de typiske VVS-opgaver, udfører vi også opgaver inden for køkken og badeværelse, samt tilbyder installation af fjernvarmeanlæg, både i private boliger og større varmecentraler. Vi tilbyder desuden blikarbejde og tagbelægning samt forskellige former for kloakarbejde.

Kontakt

Hvis du leder efter et VVS firma i Kastrup, som er rig på erfaring og faglige kompetencer, så kontakt os på telefon 32 58 22 67 eller ved at benytte kontaktformularen nedenfor. Vi glæder os til at løse dine VVS problemer.

Derfor er vi Københavns bedste VVS- installatør!

  • Grundlagt i 1899 som smedefirma
  • 100 års erfaring som blikkenslagerfirma
  • Vi kan udføre alt inden for vvs-branchen
  • Vi leverer høj kvalitet
  • Skarpt øje på både æstetik og funktion

Bliv kontaktet

[recaptcha size:compact]

Skriv til os

[recaptcha size:compact]