Fjernvarme? Rasmussen & Sønner holder dig varm året rundt

Har du et fjernvarmeanlæg der skal serviceres, eller skal du have skiftet din totale varmeløsning?

Hos Rasmussen & Sønner har vi flere års erfaring inden for VVS arbejde, hvilket betyder at du er i trygge hænder, når du skal have serviceret eller repareret dit fjernvarmeanlæg.

Du værner om miljøet ved, at vælge en løsning med fjernvarme. Her får du altså en energiløsning, der både er gavnlig for miljøet, men også en billig energiløsning.

Vi tilbyder eksempelvis:

  • Reparation af dit fjernvarmeanlæg
  • Udskiftning
  • Vedligeholdelse
  • Installation af fjernvarmeanlæg

Værd at vide om fjernvarme

I langt de fleste tilfælde kan det godt betale sig økonomisk at skifte til fjernvarme, da det oftest er billigere end olie, gas, elvarme og jordvarme.

Fjernvarme er nemt og sikkert for forbrugerne, da det er fjernvarmeselskabet, der står for driften, og du skal derfor aldrig bekymre dig om, at der ikke er nok varme. Fjernvarme fungerer ved, at fjernvarmeværkerne pumper det varme vand ud til kunderne via rør under jorden. Fjernvarmeproduktionen og fjernvarmerørene bliver overvåget døgnet rundt, så det er yderst sjældent, at der opstår varmeafbrydelser.

Der er som udgangspunkt to priser, som du skal tage højde for i forbindelse med at skifte over til fjernvarme. Prisen for selve tilslutningen og prisen for varmeforbruget når din fjernvarme er sat til. Hvis du er interesseret i at høre mere om priser, eller er du i tvivl om fjernvarme, er det rigtige valg for dig, så er du velkommen til at kontakt os til en uforpligtende snak.

Desuden er der, ifølge lovgivningen, ingen der må tjene på fjernvarme, det vil sige, at hvis der er et overskud i din lokale varmeforsyning, så bliver det betalt tilbage til dig.

Vi går op i ordentlig service

Os hos Rasmussen & Sønner sætter en stor stolthed i, at kunne give dig de VVS ydelser du ønsker. Vi vejleder og rådgiver dig, hvad enten du ønsker montering af fjernvarmeanlæg, vedligeholdelse af dit nuværende fjernvarmeanlæg, eller du simpelthen bare trænger til en udskiftning af din fjernvarmeunit. Du slipper helt selv for besværet, overlad trygt opgaven til os og få tid til lige det du ønsker. Det er vigtigt for os at du får den bedste løsning, der passer til dit behov.

Vi udfører også opgaver inden VVS arbejde, renovering og reparation af køkken og badeværelse, kloakarbejde, blikarbejde og montering af tegltag.

Kontakt os allerede i dag

Vi er her for dig! Mangler du hjælp med information om fjernvarme eller har du brug for et uforpligtende tilbud?

Konkakt os allerede i dag, via vores kontaktformular på siden, eller ring til os direkte på tlf. 32 58 22 67 for at høre mere.