Hjælp til dit køkken

Rasmussen & Sønner er den bedste køkken hjælp, du kan finde. Vores mere end 100 år i branchen er din garanti for topprofessionelt VVS arbejde i dit køkken.

Skal du have nyt køkken? Kvaliteten af vores VVS service er ikke til at tage fejl af. Vi har lang erfaring med alle traditionelle VVS opgaver i køkkenet – og også de specielle opgaver, som man ikke møder hver dag. Der er ikke en opgave, der er for stor for os, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Når Du Skal Have nyt Køkken

Køkkenet af et af de travleste rum, og ofte mødes familie og venner i dette rum. Det er derfor vigtigt, at køkkenet er et funktionelt og rart rum at opholde sig i.

Det er altid en god ide at tage fat i en erfaren fagmand, hvis du overvejer at skifte dit gamle køkken ud eller lave diverse renoveringer. Der er mange muligheder, når drømmekøkkenet skal gøres til virkelighed. Der skal tages stilling til farver, former, størrelser, overfladestrukturer, materialer og meget andet, og alt skal gerne passe sammen både funktionelt og æstetisk. Alt dette kan vi hjælpe med.

Vi har kendskab til et stort produktsortiment og forhandler selv flere af de velrenommerede producenters varer. Vi har valgt at samarbejde med anerkendte producenter som leverer varer af høj kvalitet. Løsningen bliver hermed langtidsholdbar, og skulle uheldet alligevel være ude i dit køkken, er reservedele let tilgængelige og besværet og udgifterne ved en reparation bliver minimale.

Stor Erfaring med Køkken-opgaver

Det kan betale sig, at få en fagmands syn på projektet allerede i planlægningsfasen, og du er altid velkommen til at gøre brug af vores lange erfaring, når du skal vælge mellem forskellige typer af køkkenvaske, blandingsbatterier vaskemaskiner og opvaskemaskiner til din køkkenløsning.

Vores typiske opgaver i køkkenet er:

  • Montering eller udskiftning af blandingsbatteri
  • Montering af vaskemaskine, opvaskemaskine og gaskomfur
  • Montering af køkkenvaske
  • Reparationer/udskiftning af rør, vandtilførsler, afløb m.v.
  • Installation/eftersyn af gasmålere eller gastilførsler

Drømmer du også om et nyt badeværelse? Eller har du brug for en til kloakarbejde, blikarbejde,  eller installation af fjernvarme? Så udfører vi også opgaver inden for det.

Kontakt os

Har du brug for hjælp til dit køkken, så tøv ikke med at kontakt os, og lad os hjælpe dig.  Du kan benytte kontaktformularen i højre side eller kontakte os telefonisk til en uforpligtende snak. Vi holder til på Amager og servicerer kunder i hele Storkøbenhavn.