Få det badeværelse du altid har drømt om

Trænger dit badeværelse til en kærlig hånd, eller er det på tide med et helt nyt? Rasmussen & Sønner gør dine hedeste badeværelsesdrømme til virkelighed.

Ved større renoveringer eller opførelse af et helt nyt badeværelse er det fordelagtigt at have én samlet entreprenør. Hermed har du tættest kontakt med projektet og ved altid, hvor du skal henvende dig, hvis du har spørgsmål. Hos Rasmussen & Sønner tilbyder vi totalløsninger, som gør det langt mere smertefrit at søsætte et projekt helt fra bunden. Du får tilknyttet en kontaktperson, som koordinerer og kvalitetskontrollerer arbejdet fra alle faggrupper. Det er således én person, som vil være ansvarlig for både murer, tømrer, maler, elektriker, VVS’er samt indretning, og vil have det samlede overblik over projektet til enhver tid.

Solid Erfaring med Moderne Badeværelser

Vi har solid erfaring med at skabe indbydende og moderne badeværelser med tidssvarende design. Vi har sans for de små detaljer, der kan hæve dit badeværelse fra det jævne til det luksuriøse, og vi garanterer et resultat af høj kvalitet. Så ring og fortæl om os netop din drøm om et badeværelse, og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan opfylde den.

Har du et mindre badeværelse kan det i flere tilfælde være muligt at udvidet dit badeværelse, hvis dette er ønsket. Dog kan selv et lille badeværelse sagtens være funktionelt og praktisk. Hos Rasmussen og Sønner har vi stor erfaring med at spare plads og få selv et lille badeværelse til at være funktionelt, smukt og synes større. Opbevaring på væggene, lyse farver, store spejle og et væghængt toilet er bl.a. nogle af de ting, der kan spare plads på et mindre badeværelse, eller få dit badeværelse til at synes større. Vi kommer gerne med vores ideer og forslag, hvis du er udfordret på pladsen i dit badeværelse.

Vi udfører naturligvis også gerne mindre VVS opgaver i badeværelset, som udskiftning af rør, montering af blandingsbatteri, rensning af afløb m.v. Herudover udfører vi opgaver inden kloakarbejde, installation af fjernvarme, blikarbejde samt renovering og reparation af køkkener.

Inspiration til dit nye badeværelse

Badeværelset er et vigtigt rum i din bolig, og det er det første rum, du bruger, når du står op om morgenen. Det er derfor vigtigt, at du har et lækkert badeværelse, som passer til dine behov.

Når du skal have renoveret dit badeværelse, er der mange ting, som du skal tage stilling til. Farver, belysning og materialer er blot nogle af de ting, du skal tage stilling til. Mangler du inspiration eller ideer til dit nye badeværelse, kan Rasmussen & Sønner være behjælpelige. Vi har lavet mange badeværelser i årenes løb i vidt forskellige design og størrelser. Vi har derfor mange ideer og forslag, hvis du har brug for hjælp, og vi kan agere som en sparringspartner ved at vejlede og oplyse dig undervejs. Sammen med dig gennemgår vi bl.a. materialerne til dit nye badeværelse såvel som farve, størrelse og form på klinker og fliser. Vi har øje for detaljerne, og vi tror på, at vi sammen kan realisere dit drømmebadeværelse.

Hvorfor er det vigtigt at få en autoriseret VVS’er til at lave dit badeværelse?

Vi oplever desværre, at flere får lavet deres badeværelse af arbejdere, der ikke har den nødvendige uddannelse, viden eller erfaring indenfor faget. Dette kan blive en dyr omkostning for dig, da det i værste tilfælde skal laves helt om. Ligeledes kan du risikere, i tilfælde af skader på dit badeværelse, at din forsikring ikke dækker.

Badeværelset er et af de mest komplicerede rum at lave, da der er mange love og regler, der skal overholdes på grund af den vandbelastning, der er på et badeværelse. Badeværelset indeholder endvidere både våd- og fugtzone, og dette er vigtigt at tage højde for, når du skal have renoveret dit badeværelse. Hvis du vælger en autoriseret og erfaren VVS’er, kan du være sikker på at få et badeværelse, der overholder alle gældende regler på områder, samt få et badeværelse der ikke kommer til at forvolde dig problemer i fremtiden. Desuden er vi medlem af TEKNIQ, som er en garantiordning for VVS-arbejder, og som skaber tryghed og sikkerhed for vores kunder. Du kan læs mere om garantiordningen her.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Prisen for et nyt badeværelse kan variere rigtig meget, da det kommer an på, hvad du skal have lavet. Søger du en fuldkommen renovering eller blot en mindre forbedring, vil prisen selvfølgelig været tilpasset heraf. Har du nogle tanker eller ønsker til et nyt badeværelse, og ønsker du en pris, så er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan beregn en pris på dit nye badeværelse. Hos Rasmussen og Sønner gør vi en stor dyd ud af at vejlede vores kunder bedst muligt.

Kontakt os

Har du brug for en til at hjælpe dig med dit badeværelse? Kontakt os allerede i dag via telefonen eller kontaktformularen ude i højre side, så vender vi tilbage med et godt og uforpligtende tilbud.

Vi har adresse på Amager, men servicerer gerne kunder i resten af København og på det øvrige Sjælland.

Vores medlemskab af TEKNIQ er din garanti for et professionelt udført arbejde og korrekt behandling i anerkendte klagesager.